Ugrás a tartalomra

Junior cselgáncsbajnokság volt Magyarkanizsán

2018.05.05
18:28
2018.05.05
18:52
Forrás
Pannon RTV
Megtartották a juniorok vajdasági cselgáncsbajnokságát a magyarkanizsai Gyógyfürdő Sportcsarnokában. Idén 87 versenyző érkezett a megmérettetésre.

A vajdasági cselgáncsbajnokságon az 1998-2003-as korosztály léphetett szőnyegre. Márton Tas Csantavéren kezdett cselgáncsozni, most a szabadkai Spartacus tagja.

Márton Tas, Spartacus Cselgáncs Klub, Szabadka: „Elég sokat készültem erre a versenyre, de most az utóbbi időben 2 évet kihagytam, úgyhogy most 4-5 hónap készülés volt eleve, és meglátjuk hogy fog sikerülni. A többiek értékelése jó, profi szinte minden.”

A szabadkai Spartacus Cselgáncs Klubból négyen érkeztek a versenyre, ebből kettő a csantavéri szekcióból.

Bogić Milan, edző, Spartacus Cselgáncs Klub, Szabadka: „Általában az ifik vagy a kadétok indultak ma, vagy azok, akik nem tudtak annyira felkészülni, több ok miatt, úgyhogy az elvárás egy versenyző után van, a többinél nem, ők csak eljöttek egy kicsit tanulni és tapasztalatot szerezni.”

Az idei évben a Partizan Magyarkanizsa-Orom-Oromhegyes Cselgáncs Klub szervezte a bajnokságot.

Pörzsölt Attila, elnök, Partizan Magyarkanizsa-Orom-Oromhegyes Cselgáncs Klub: „Az idén új rendszer indult, új program, be kell regisztrálnunk, tagosítanunk minden versenyzőt, és ez Belgrádban történik, így egy kicsit elhúzódik ez a regisztráció. Sokaknak nem sikerült még beregisztrálniuk, ezért nincsenek többen.”

A bajnokságon összesen 25 klubból 64 fiú és 23 lány mérte össze tudását.

Magyarkanizsa
cselgáncs

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.