Ugrás a tartalomra

Juventus Camp a TSC Labdarúgó Akadémián

2019.01.23
18:05
2024.03.19
08:44
Forrás
Pannon RTV
Topolyán szervezik meg június 24-e és 29-e között a Juventus Campot, melynek a TSC Labdarúgó Akadémia ad otthont. A Juventus Camp Serbia 6 és 17 éves közötti fiúkat és lányokat fogad.

A Juventus Camp Serbia 6 és 17 éves közötti fiúknak és lányoknak kínál lehetőséget arra, hogy megtapasztalják a Juventus módszereinek egyedülálló élményét - mondták el sajtótájékoztatón a szervezők.

A táborban az olasz Juventus edzői tartják a foglalkozásokat, a cél a játékosok technikai és taktikai készségének fejlesztése. A részvétel 330 euróba kerül. Az ellátáson és az edzéseken kívül minden egyes játékos eredeti Juventus felszereléscsomagot kap, a legjobb részt vehet a torinói Juventus Campon, valamint a 2020-as Juventus világbajnokságon.

Jelentkezni a Juventus Camp Serbia hivatalos honlapján keresztül lehet, a www.jacademy.juventus.com oldalon. A TSC vezetősége elmondta, örülnek annak, hogy az akadémia megnyitásának és a csapataik kimagasló eredményének köszönve kiválasztották Topolyát a tábor megtartására.

Zsemberi János, elnök, TSC: „Nem csak az akadémia, nem csak a klubunk hírnevét fogja öregbíteni, hanem a városunkét is. Nem csak nekünk fog ez egy jó dolgot jelenteni, hadd ne mondjam, hogy anyagilag is, hanem a városnak is, ugyanis több mint száz gyerek jön majd a táborba. Ezekkel a gyerekekkel szülők is érkeznek az ország minden részéről, látni fogják a városunkat, a klubunkat, minden vendéglátóipari objektum telítődni fog, tehát minden szálláshely foglalt lesz, mi ennek nagyon örülünk. Éltünk ezzel a lehetőséggel, és tényleg egy nagyon jó dolognak tartjuk.”

TSC Labdarúgó Akadémia
Topolya
Juventus Camp
Zsemberi János

Most

15:14, Frissítve: 15:25

Újraszentelték a Ladányi-keresztet

Újraszentelték a Törökbecse és Basahíd közötti országút mentén álló Ladányi keresztet. Törökbecse polgárai a közelben zajló 1849-es csatában elesett névtelen hősök emlékére állíttatták fel annak idején.
12:39, Frissítve: 12:49

Tavaszi nagytakarítás Tornyoson

A falu apraja-nagyja seprűt, lapátot és szemeteszsákot ragadott Tornyoson, hogy részt vegyen a hagyományos Föld napi munkaakción. Együtt igyekeztek széppé tenni a falut.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.