Ugrás a tartalomra

Kézilabda: Norvégia legyőzte Szerbiát a világbajnokság középdöntőjében

2023.01.19
22:05
2023.01.19
22:14
Forrás
Blic, Nemzeti Sport
A szerb válogatott legközelebb Argentínával játszik.

A norvég válogatott legyőzte a szerbeket a férfi kézilabda-világbajnokság középdöntőjében. Az eddig hibátlanul szereplő Norvégia számított esélyesnek, viszont Szerbia remek játéka után az első félidő végén úgy tűnt, borulhat a papírforma. A norvégok a második játékrészben fordítottak, és  végül 31:28-as eredménnyel sikerült felülmúlniuk a szerb csapatot. A hatos csoportból csak a legjobb két csapat jut tovább az egyenes kieséses szakaszba. A szerb válogatott szombaton Argentínával, majd hétfőn Hollandiával játszik a középdöntős csoportkörben.

Előzőleg a férfi kézilabda-világbajnokság középdöntőjének 1. fordulójában a magyar válogatott 37–28-ra kikapott Svédországtól. A magyar válogatottnak nem lehet többet hibáznia, a következő mérkőzésen, pénteken Brazília ellen meg kell szereznie a két pontot.

kézilabda
Férfi kézilabda-világbajnokság

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.