Ugrás a tartalomra
Tajnug/AP/Piotr Hawalej

Kézilabda: Norvégia legyőzte Szerbiát a világbajnokság középdöntőjében

2023.01.19
22:05
2023.01.19
22:14
Forrás
Blic, Nemzeti Sport
A szerb válogatott legközelebb Argentínával játszik.

A norvég válogatott legyőzte a szerbeket a férfi kézilabda-világbajnokság középdöntőjében. Az eddig hibátlanul szereplő Norvégia számított esélyesnek, viszont Szerbia remek játéka után az első félidő végén úgy tűnt, borulhat a papírforma. A norvégok a második játékrészben fordítottak, és  végül 31:28-as eredménnyel sikerült felülmúlniuk a szerb csapatot. A hatos csoportból csak a legjobb két csapat jut tovább az egyenes kieséses szakaszba. A szerb válogatott szombaton Argentínával, majd hétfőn Hollandiával játszik a középdöntős csoportkörben.

Előzőleg a férfi kézilabda-világbajnokság középdöntőjének 1. fordulójában a magyar válogatott 37–28-ra kikapott Svédországtól. A magyar válogatottnak nem lehet többet hibáznia, a következő mérkőzésen, pénteken Brazília ellen meg kell szereznie a két pontot.

kézilabda
Férfi kézilabda-világbajnokság

Most

21:48

Közel az antarktiszi átbillenési pont

A közelmúltban bekövetkezett hőhullámok, a Déli-óceánban bekövetkezett változások és az antarktiszi tengeri jég kiterjedésének csökkenése arra utal, hogy éghajlati fordulópont közelébe kerülhetünk.
18:31, Frissítve: 19:27

Bor és a hal Horgoson

Halászlé és borversenyt tartottak Horgoson. A Szent Orbán Borlovagrend és a Proleter Horgászegyesület már tizenegyedik alkalommal szervezte meg a Bor és a hal elnevezésű eseményt a Művelődési Ház melletti téren.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.