Ugrás a tartalomra

Kézilabda VB: A magyar csapat a franciákkal játszik a negyeddöntőben

2021.01.25
19:30
2021.01.25
22:22
Forrás
Pannon RTV
Kikapott a spanyol csapattól a magyar férfi kézilabda-válogatott az egyiptomi világbajnokság középdöntőjének utolsó mérkőzésén. Ezzel pedig eldőlt, hogy csoportmásodikként jutott az egyenes kieséses szakaszba.

A magyar csapat 5 mérkőzés után hibátlan teljesítménnyel várta a spanyolok elleni mérkőzést. A spanyol válogatott azonban erősen kezdett, már a mérkőzés elején öt góllal elhúztak (7:2). A magyar fiúknak azonban sikerült megrázniuk magukat és sorozatban öt gólt szerezve egyenlítettek. Ezt követően azonban a spanyolok kihasználták ellenfelük hibáit és gyors lerohanásokkal ismét elhúztak. A félidő végére már 7 gólos lett az előny (21:14).

A második játékrészt két találattal kezdte a magyar válogatott és öt gólosra csökkentette a lemaradását. A spanyolok azonban begyorsítottak és sorozatban 7 gólt szereztek, míg a magyarok egyet sem. A 12 gólos különbséget a mérkőzés végéig 8 gólosra csökkentették Gulyás István játékosai. A találkozó 36:28-es végeredménnyel zárult. A spanyolok így csoportelsőként, míg a magyarok másodikként jutottak a legjobb 8 közé. A magyar csapat szerdán az eddig hibátlan teljesítményt nyújtó francia válogatottal játszik az egyenes kieséses szakaszban, míg a spanyolok a négy közé jutásért Norvégia csapatával mérkőznek.

Kézilabda VB 2021
kézilabda VB
magyar kézilabda-válogatott

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.