Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Anne-Christine Poujoulat

Kézilabda VB: A magyar csapat a franciákkal játszik a negyeddöntőben

2021-01-25
19:30
2021-01-25
22:22
Forrás
Pannon RTV
Kikapott a spanyol csapattól a magyar férfi kézilabda-válogatott az egyiptomi világbajnokság középdöntőjének utolsó mérkőzésén. Ezzel pedig eldőlt, hogy csoportmásodikként jutott az egyenes kieséses szakaszba.

A magyar csapat 5 mérkőzés után hibátlan teljesítménnyel várta a spanyolok elleni mérkőzést. A spanyol válogatott azonban erősen kezdett, már a mérkőzés elején öt góllal elhúztak (7:2). A magyar fiúknak azonban sikerült megrázniuk magukat és sorozatban öt gólt szerezve egyenlítettek. Ezt követően azonban a spanyolok kihasználták ellenfelük hibáit és gyors lerohanásokkal ismét elhúztak. A félidő végére már 7 gólos lett az előny (21:14).

Tanjug/AP/Anne-Christine Poujoulat

A második játékrészt két találattal kezdte a magyar válogatott és öt gólosra csökkentette a lemaradását. A spanyolok azonban begyorsítottak és sorozatban 7 gólt szereztek, míg a magyarok egyet sem. A 12 gólos különbséget a mérkőzés végéig 8 gólosra csökkentették Gulyás István játékosai. A találkozó 36:28-es végeredménnyel zárult. A spanyolok így csoportelsőként, míg a magyarok másodikként jutottak a legjobb 8 közé. A magyar csapat szerdán az eddig hibátlan teljesítményt nyújtó francia válogatottal játszik az egyenes kieséses szakaszban, míg a spanyolok a négy közé jutásért Norvégia csapatával mérkőznek.

Kézilabda VB 2021
kézilabda VB
magyar kézilabda-válogatott

Most

14:26, Frissítve: 15:17

Gyengül a Golf-áramlat

Ezer éve nem volt olyan gyenge az Atlanti-óceán körforgási rendszere mint most – ezt állítja egy tanulmány.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.