Ugrás a tartalomra

Ki kerül közelebb az Eb-szerepléshez?

2023.10.14
09:25
Forrás
Pannon RTV
Igazi focicsemege vár a nemzetközi futballt kedvelőkre ma este: Magyarország nemzeti válogatottja Szerbia legjobbjait fogadja a Puskás Arénában.

A jövő évi Európa-bajnoki selejtezők G-csoportjában feszülnek egymásnak a felek: a tét az, hogy melyik csapat kerül karnyújtásnyira az Eb-szerepléstől. Amennyiben Szoboszlaiék nyernek, továbbra is csoportelsőként fél lábbal kint vannak az Eb-n, ha a szerbek nyernek, revansot vehetnek a legutóbbi magyar győzelem miatt, emellett átveszik a vezetést a csoportban. A ma esti rangadó 20:45-kor kezdődik. Élőben közvetíti az RTS1 és az m4 csatorna.

Foci EB
csoport
Szerbia
Budapest
Puskás Aréna
labdarúgás

Most

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.