Ugrás a tartalomra

Kié lesz a bronz?

2022.12.17
09:21
2022.12.17
10:31
Forrás
hirado.hu, Nemzeti Sport
Utolsó előtti mérkőzéséhez érkezik a katari labdarúgó-világbajnokság, 16 órától Horvátország és Marokkó vív meg a harmadik helyért.

A végéhez közeledik a vb, már csak két mérkőzés van hátra a tornából. Parázs csatákat és igazi „utolsó vérig”-küzdelmet ígér a mai bronzmérkőzés, amelyen a horvátok és a marokkóiak csapnak össze a dobogó legalsó fokáért. Kicsit déja vu-je lehet a válogatottak játékosainak, ugyanis pontosan úgy fejezik, ahogyan elkezdték, egy egymás elleni mérkőzéssel.

A két csapat november 23-án találkozott az F csoport nyitányán, és 0-0-s döntetlent játszottak.

A marokkói szövetségi kapitány, Regragui ezúttal jobb meccsre számít. Ellenfelüket dicsérve kiemelte, hogy sokan ugyan leírták a horvátokat, mondván, már leáldozóban a csillaguk, de ők pontosan tisztában voltak vele, hogy a torna egyik legerősebb csapatáról van szó.

Zlatko Dalić kollégájához hasonlóan leszögezte, kemény küzdelmet vár. Számukra is kiemelt fontossággal bír az összecsapás, egyfajta döntőként fogják fel, és minden erejükkel harcolni fognak az éremért.

Vasárnap pedig eldől ki lesz a világbajnok, Argentína és Franciaország nemzeti együttesei feszülnek egymásnak az aranyért szintén 16 órától.

Horvátország
Marokkó
Argentína
Franciaország
labdarúgó világbajnokság
Katar 2022
foci vb

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.