Ugrás a tartalomra

Kihívás hete Szabadkán

2018.05.30
12:25
2018.05.30
12:31
Forrás
Pannon RTV
Edzőversenyeken, görkorcsolyázáson, sziklamászáson, erdei túrán, zumba fitnesz gyakorlatokon, időskori rekreáláson és szecessziós túrán is részt vehetnek az érdeklődők a Kihívás hetében Szabadkán.

A legnagyobb nemzetközi szabadidősport eseményét május utolsó hetében rendezik meg, célja pedig a lakosság figyelmének felhívása a sportra, a közösségi játékokra, az egészséges életmódra. A Kihívás hete eseményeibe a szabadkai iskolák is bekapcsolódtak.

Kihívás hete
Szabadka
edzőverseny
görkorcsolya
sziklamászás
zumba

Most

20:11, Frissítve: 20:24

Az ukrán elnökkel tárgyalt a szerb államfő Tiranában

Az Ukrajna-Délkelet-Európa csúcstalálkozón Aleksandar Vučić egyebek mellett a két ország területi integritásáról, az ENSZ Alapokmányának tiszteletben tartásáról és a béke megteremtésére tett erőfeszítésekről egyeztetett Volodimir Zelenszkijjel.
19:03, Frissítve: 19:10

Kedvezmények a Forum Könyvkiadónál

A Forum Könyvkiadó Intézet felhívja a figyelmet, hogy a Vajdasági Szép Magyar Könyv pályázat elismert alkotásait további két hétig árusítják 20%-os kedvezménnyel a weboldalukon (https://forumliber.rs/shop).
18:36, Frissítve: 18:44

Ajándék a hölgyeknek

Miközben még az előző koncert hatása alatt állunk, a Szabadkai Népszínház és a Szabadkai Szimfonikus Zenekar újabb közös eseményre készül.

Népszerű