Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Kihívás hete Szabadkán

2018.05.30
12:25
2018.05.30
12:31
Forrás
Pannon RTV
Edzőversenyeken, görkorcsolyázáson, sziklamászáson, erdei túrán, zumba fitnesz gyakorlatokon, időskori rekreáláson és szecessziós túrán is részt vehetnek az érdeklődők a Kihívás hetében Szabadkán.

A legnagyobb nemzetközi szabadidősport eseményét május utolsó hetében rendezik meg, célja pedig a lakosság figyelmének felhívása a sportra, a közösségi játékokra, az egészséges életmódra. A Kihívás hete eseményeibe a szabadkai iskolák is bekapcsolódtak.

Kihívás hete
Szabadka
edzőverseny
görkorcsolya
sziklamászás
zumba

Most

12:14, Frissítve: 13:28

Újabb támadás történt Jeruzsálemben

Legkevesebb két személy megsérült az óváros közelében történt merényletben, csupán néhány órával azután, hogy egy zsinagógában heten vesztették életüket egy fegyveres támadásban.
11:51, Frissítve: 14:09

Valamelyest csökkent a műtrágya ára

Az őszi 110 dináros ár helyett most akár 90 dinárért is megvásárolható a növények számára elengedhetetlen tápanyagforrás. A gazdák örülnek az árcsökkenésnek, de mint mondják, ez még mindig nagyon drága.

Népszerű

Gázt szállító vagonok siklottak ki Szabadkánál

Kisiklott egy propénnel teli tartályokat szállító vonat három vagonja Szabadkán. Információink szerint szivárgás nem történt, a balesetben pedig senki sem sérült meg. A vagonok sínre való visszahelyezése még folyamatban van.