Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Christophe Ena

Kikapott Janko Tipsarević a Roland Garros első fordulójában

2019-05-26
16:32
2020-02-08
10:22
Forrás
Pannon RTV
A szerb teniszezőt a bolgár Grigor Dimitrov öt játszmában, 3:2-re múlta felül a francia nemzetközi teniszbajnokság nyitó körében.

A pályán hatalmas küzdelem zajlott, az első két játszmát Dimitrov nyerte meg 6:3, 6:0-ra. A harmadik játszmában Tipsarević bizonyult jobbnak 6:3-ra. A negyedik játszmát rövidítésben húzta be a szerb teniszező, így pedig 2:2-re módosult az állás. A mindent eldöntő játszmában 6:4-gyel Dimitrov bizonyult jobbnak és ezzel beállította a 3:2-es végeredményt, amellyel búcsúztatta a szerb teniszezőt. A zentai Györe László a spanyol Albert Ramos-Vinolas ellen lép pályára. Ivana Jorović is pályára lép a francia nemzetközi teniszbajnokságon. A szerb teniszező az amerikai Jennifer Brady-vel mérkőzik meg 18 óra 30 perctől. A több mint 42 millió euró összdíjazású francia nemzetközi teniszbajnokság június tizedikén ér véget.

Janko Tipsarević
Roland Garros
tenisz

Most

17:05, Frissítve: 17:21

Üdítő zivatarok jöhetnek

Péntek estétől rövid ideig tartó intenzívebb záporokra, zivatarokra kell számítani, helyenként jégeső és viharos szél is várható - figyelmeztet a szerbiai Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet.

Népszerű