Ugrás a tartalomra

Kikapott Janko Tipsarević a Roland Garros első fordulójában

2019.05.26
16:32
2020.02.08
10:22
Forrás
Pannon RTV
A szerb teniszezőt a bolgár Grigor Dimitrov öt játszmában, 3:2-re múlta felül a francia nemzetközi teniszbajnokság nyitó körében.

A pályán hatalmas küzdelem zajlott, az első két játszmát Dimitrov nyerte meg 6:3, 6:0-ra. A harmadik játszmában Tipsarević bizonyult jobbnak 6:3-ra. A negyedik játszmát rövidítésben húzta be a szerb teniszező, így pedig 2:2-re módosult az állás. A mindent eldöntő játszmában 6:4-gyel Dimitrov bizonyult jobbnak és ezzel beállította a 3:2-es végeredményt, amellyel búcsúztatta a szerb teniszezőt. A zentai Györe László a spanyol Albert Ramos-Vinolas ellen lép pályára. Ivana Jorović is pályára lép a francia nemzetközi teniszbajnokságon. A szerb teniszező az amerikai Jennifer Brady-vel mérkőzik meg 18 óra 30 perctől. A több mint 42 millió euró összdíjazású francia nemzetközi teniszbajnokság június tizedikén ér véget.

Janko Tipsarević
Roland Garros
tenisz

Most

17:13, Frissítve: 17:34

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.