Ugrás a tartalomra

Kikapott a TSC Nišben

2022.05.14
12:31
Forrás
VajdaságMa
A szuperligás rájátszás utolsó előtti fordulójában a Radnički 2:0 arányban diadalmaskodott a topolyai szuperligás felett.

A házigazda csapata a második félidőt már előnnyel kezdte, ugyanis Kasalica már a 18. percben megszerezte a vezetést. A TSC dominált a második játékrészben, de gólt nem sikerült lőni. A 89. percben azonban Jovanović kihasználta, hogy a tizenhatoson kívülre kifutó Filipović kapus rosszul fejelte el a labdát, és 25 méterről az üres kapuba talált. Ezzel pont nélkül tért haza Nišből a TSC csapata.

A topolyai szuperligás azonban még így is lehet negyedik, ha az utolsó fordulóban legyőzi a Vojvodinát, a niši csapat pedig nem szerez pontot a Partizan vendégeként. A negyedik hely az európai kupaszereplést jelenti majd egy szuperligás csapatnak.

TSC
Radnički
labdarúgás
foci

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.