Ugrás a tartalomra
Facebook/TSC

Kikapott a TSC Nišben

2022.05.14
12:31
Forrás
VajdaságMa
A szuperligás rájátszás utolsó előtti fordulójában a Radnički 2:0 arányban diadalmaskodott a topolyai szuperligás felett.

A házigazda csapata a második félidőt már előnnyel kezdte, ugyanis Kasalica már a 18. percben megszerezte a vezetést. A TSC dominált a második játékrészben, de gólt nem sikerült lőni. A 89. percben azonban Jovanović kihasználta, hogy a tizenhatoson kívülre kifutó Filipović kapus rosszul fejelte el a labdát, és 25 méterről az üres kapuba talált. Ezzel pont nélkül tért haza Nišből a TSC csapata.

A topolyai szuperligás azonban még így is lehet negyedik, ha az utolsó fordulóban legyőzi a Vojvodinát, a niši csapat pedig nem szerez pontot a Partizan vendégeként. A negyedik hely az európai kupaszereplést jelenti majd egy szuperligás csapatnak.

TSC
Radnički
labdarúgás
foci

Most

23:14, Frissítve: 23:28

Magabiztos győzelem Oslóban

A szerb labdarúgó-válogatott 2:0-ra nyert a norvégok ellen a Nemzetek Ligájában és ezzel biztosította a feljutást az A divízióba.

Népszerű

Verbászi fiú a bravúros magyar válogatottban

Újoncot avatott a magyar labdarúgó-válogatott Lipcsében, a Nemzetek Ligája ötödik fordulójában, ahol egygólos győzelmet aratott a németek ellen. Az új játékos a mindössze 18 éves vajdasági fiú, Kerkez Miloš.

Megküzdöttek a Mohol legnagyobb parasztja címért

Látogatottságban és a résztvevők számát tekintve is rekordot döntött a 8. Moholi Parasztolimpia. Ilyenkor dől el, hogy kik a környék legnagyobb parasztjai, akik különböző mezőgazdasághoz köthető versenyszámokban mérettetik meg magukat.