Ugrás a tartalomra

Kikapott a TSC a Zvezdától

2021.08.21
21:10
2021.08.31
12:10
Forrás
Pannon RTV
Vereséget szenvedett a TSC a Crvena zvezdától a szerb Szuperliga 6. fordulójában.

A topolyai csapat jól indított a mérkőzés első félidejében, ugyanis a 25. percben Zec találatával megszerezte a vezetést. Nem sokkal később azonban Krstičić góljával kiegyenlített a Crvena zvezda. A második félidő 51. percében Katai találata tovább növelte az előnyüket. A mérkőzés utolsó gólját El Fardou Ben rúgta a kapuba, ezzel a belgrádi csapat 3:1-es győzelmet aratott. A TSC jelenleg 13 ponttal az első helyen szerepel a tabellán, a Crvena zvezda pedig a második.

Bocskay Bertalan, játékos, TSC: „Először is, nagyon szépen köszönöm, hogy debütálhattam Topolya színeiben. Jobban örültem volna neki, ha győzni tudunk, és egy olyan meccsen tudok debütálni, de nekem ez így is különleges pillanat. A meccset úgy értékelném, hogy az első félidőben szerintem egész jól játszottunk, vezetést is tudtunk szerezni, ami mindenképp jó. A második félidőben talán egy kicsit több hibát vétettünk. A Zvezda egy nagyon jó csapat, és ki tudja használni ezeket a hibákat. Viszont ott is megvoltak a helyzeteink, volt egy távol-lövésünk, amikor nagyon nagyot hárított a kapus, illetve az utolsó passzok néha nem jöttek össze. Szerintem ebből többet ki lehetett volna hozni.”

Crvena zvezda
szuperliga
TSC

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.