Ugrás a tartalomra

Kikért szoríthatunk a nyolcadik napon?

2021.07.30
22:07
2021.07.31
07:33
Forrás
Szerbiai RTV, nemzetisport.hu
Sok izgalmas pillanat vár a sportrajongókra a tokiói olimpia 8. napján.

A szerb olimpikonok közül hajnalban elsőként Dragana Tomašević diszkoszvetőnek szurkolhatunk, majd Andrea Arsović i Sanja Vukašinović sportlövészek küzdenek a döntőbe jutásért. Miután ma a világelső szerb teniszező óriási meglepetésre mindkét elődöntőben vereséget szenvedett, holnap két bronzmeccs vár rá. Novak Đoković 8 órakor a férfi egyesben Pablo Carreño Busta ellen játszik, majd 12 előtt Nina Stojanovićtyal a vegyespáros harmadik helyéért küzd. A vízilabdázó fiúk 8:20 körül Horvátországgal játszanak, míg a röplabdás lányok kicsivel 10 előtt Brazília ellen lépnek pályára.

A magyarok pedig két csapatsportágban is érdekeltek lesznek a szombati versenynapon: a női kézilabda-válogatott Spanyolország ellen próbálja megszerezni első pontjait, a férfi vízilabdázók az Egyesült Államokkal vívnak fontos csoportmérkőzést.

Milák Kristóf a 100 méteres pillangóúszás döntőjében állt rajtkőre, és meg is szerezte a magyarok hatodik érmét, egy ezüstöt.

Berecz Zsombor a harmadik helyről várja az újabb futamokat a finn hajóosztályban, és szurkolhatunk még a női kardcsapatnak, triatlon vegyes váltónak, az atléta Kozák Lucának, valamint a sportlövő Mészáros Eszternek. 

Tokió 2020
sportlövészet
sportlövész
diszkoszvető
Novak Đoković
tenisz
Nina Stojanović
Milák Kristóf
Spanyolország
vízilabda
Horvátország
Szerbia
kézilabda
röplabda
Brazília

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.