Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Plohl Krisztina

Kitüntették a legjobb topolyai sportolókat

2019.09.12
13:06
2019.09.12
19:10
Forrás
Pannon RTV
Sinkovits Dávid, a TSC focistája az év férfi sportolója a csapatsportok kategóriában. Rekecki Blankát, a TSC Asztalitenisz Klub játékosát a női egyéni sportok kategóriájában választották a legjobbnak.

Az év női sportolója a csapatsportokban Jelena Zorić a Topolčanka ifjúsági kosárlabda klub játékosa. Topolya község legkiemelkedőbb sportolója pedig Dušan Tadić, aki jelenleg az amszterdami Ajax játékosa. A legjobb edző címét Szabó Zoltán, a TSC vezetőedzője és Marinko Stojaković a Bajsa Taekwondo Klub edzője nyerték el idén. A legjobb sportklub a TSC Labdarúgó Klub, valamint a Bajsa Taekwondo klub lett. Az ifjú sportreménységeket is díjazták.

Kislinder Gábor, Topolya polgármestere adta át az elismeréseket. Elmondta, a költségvetés csaknem két százalékát fordítják a sportolók támogatására: „Ma már eljutottunk oda, hogy a törvény által sportra fordítható eszközöket támogatásként fel tudjuk használni. Ez számunkra külön öröm. Azonban ki kell emelnünk, hogy ettől többet is elkülönítettünk erre a célra, mert ide nem tartozik bele a sportpályák és a tornatermek felújítására felhasznált pénz. Elmondhatjuk, hogy az elmúlt évek során minden tornatermet sikerült felújítanunk.”

Topolya
Kislinder Gábor
TSC

Most

18:19, Frissítve: 20:23

Reök Iván nyomában

100 éve hunyt el Reök Iván vízügyi mérnök, királyi főmérnök, a szegedi Reök-palota építtetője, tulajdonosa, földbirtokos, aki Szeged és Horgos életében is nagy szerepet játszott.

Népszerű

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.