Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Plohl Krisztina

Kitüntették a legjobb topolyai sportolókat

2019-09-12
13:06
2019-09-12
19:10
Forrás
Pannon RTV
Sinkovits Dávid, a TSC focistája az év férfi sportolója a csapatsportok kategóriában. Rekecki Blankát, a TSC Asztalitenisz Klub játékosát a női egyéni sportok kategóriájában választották a legjobbnak.

Az év női sportolója a csapatsportokban Jelena Zorić a Topolčanka ifjúsági kosárlabda klub játékosa. Topolya község legkiemelkedőbb sportolója pedig Dušan Tadić, aki jelenleg az amszterdami Ajax játékosa. A legjobb edző címét Szabó Zoltán, a TSC vezetőedzője és Marinko Stojaković a Bajsa Taekwondo Klub edzője nyerték el idén. A legjobb sportklub a TSC Labdarúgó Klub, valamint a Bajsa Taekwondo klub lett. Az ifjú sportreménységeket is díjazták.

Kislinder Gábor, Topolya polgármestere adta át az elismeréseket. Elmondta, a költségvetés csaknem két százalékát fordítják a sportolók támogatására: „Ma már eljutottunk oda, hogy a törvény által sportra fordítható eszközöket támogatásként fel tudjuk használni. Ez számunkra külön öröm. Azonban ki kell emelnünk, hogy ettől többet is elkülönítettünk erre a célra, mert ide nem tartozik bele a sportpályák és a tornatermek felújítására felhasznált pénz. Elmondhatjuk, hogy az elmúlt évek során minden tornatermet sikerült felújítanunk.”

Topolya
Kislinder Gábor
TSC

Most

07:36, Frissítve: 07:48

Szükségállapot Velencében

Szükségállapotot hirdetett az olasz kormány az áradás miatt Velencében, 20 millió euró gyorssegélyt kap a város a legsürgősebb teendőkre.
07:17, Frissítve: 07:28

Foci: Szerbia legyőzte Luxemburgot

Az Európa-bajnoki selejtezősorozat B-csoportjában tegnap Szerbia 3–2-re nyert Belgrádban Luxemburg ellen, míg Portugália 6-0-ra verte Litvániát.
00:02, Frissítve: 00:10

Federer jutott az elődöntőbe

Roger Federer két szettben 6:4, 6:3-ra verte Novak Đokovićot a Londonban zajló tenisz világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, így ő lesz ott Dominic Thiem mellett a négy között.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.