Ugrás a tartalomra

Konferencia Liga: Két mérkőzés, két pont

2022.09.16
06:54
2022.09.16
06:59
Forrás
Pannon RTV
Második mérkőzésén is döntetlent játszott a Partizan a Konferencia Ligában. A fekete-fehérek a francia Nice csapatával csaptak össze tegnap este, a mérkőzés 1:1-es döntetlen eredménnyel fejeződött.

A találkozó nem indult jól a belgrádi csapat számára, már a második percben hátrányba kerültek. Joe Bryan a francia csapat védőjátékosa kihasználta a Partizan védelmi hibáját és a jobb alsó sarokba lőtt.

A hazai csapat mindent megtett, hogy a hátrányát ledolgozza. Az erőfeszítéseik a második félidőben meg is hozták az eredményt. A 60-ik percben egy szép támadás végén Natcho passzát Diabate váltotta gólra. A mérkőzés folytatásában mindkét csapatnak voltak gólszerzési lehetőségei, de azokat nem sikerült érvényesíteniük. A Partizan két forduló után két ponttal a harmadik helyen áll a csoportjában a Köln és a Nice mögött.

Konferencia Liga
labdarúgás
Partizan

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.