Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Ricardo Mazalan

A Koszovói Labdarúgó-szövetség panaszt tett Szerbiára, szankciókat követelnek

2022.12.04
21:28
2022.12.04
21:39
Forrás
B92
Azt állítják, hogy politikai üzenetek és rasszista kijelentések hangzottak el az albánok ellen.

A Koszovói Labdarúgó-szövetség panaszt tett a FIFA-nak a szerb válogatott, annak szurkolói és Dragan Stojković Piksi szövetségi kapitány viselkedése miatt a katari világbajnokságon. Az indoklás szerint a Szerbia és Svájc közötti mérkőzésen folyamatosan politikai üzenetek és rasszista kijelentések hangzottak el az albánok ellen. Az egész meccsre ilyen megnyilvánulások voltak jellemzőek, amiről a világsajtó ugyancsak beszámolt - áll a Koszovói Labdarúgó-szövetség közleményében.

Követelik, hogy a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség vizsgálja ki az esetet és szankcionálja a Szerb Labdarúgó-szövetséget.

Katar 2022
foci vb
labdarúgó világbajnokság

Most

21:48

Közel az antarktiszi átbillenési pont

A közelmúltban bekövetkezett hőhullámok, a Déli-óceánban bekövetkezett változások és az antarktiszi tengeri jég kiterjedésének csökkenése arra utal, hogy éghajlati fordulópont közelébe kerülhetünk.
18:31, Frissítve: 19:27

Bor és a hal Horgoson

Halászlé és borversenyt tartottak Horgoson. A Szent Orbán Borlovagrend és a Proleter Horgászegyesület már tizenegyedik alkalommal szervezte meg a Bor és a hal elnevezésű eseményt a Művelődési Ház melletti téren.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.