Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Kragujevácon kell pontokat szerezni

2018-10-18
12:01
2018-10-18
17:17
Forrás
Pannon RTV
Idegenben, a kragujeváci Radnički csapata ellen játszik a topolyai TSC együttese szombaton a Szerb Labdarúgó Első Liga 12. fordulójában.

A házigazda Radnički csapata 13 ponttal a táblázat 9. helyéről várja az összecsapást. A topolyai csapat legutóbb Zentán a čačaki Borac ellen gól nélküli döntetlen játszott. Az ott elhullajtott pontokat, most idegenben próbálják bepótolni.

Szabó Zoltán, vezetőedző, TSC, Topolya: „Az előző mérkőzésekkel kapcsolatban azt mondanám, hogy a csapat jobb formában van, mint amilyenben volt a szezon elején, az utóbbi eredmények is azt mutatják, habár a Boracnál becsúszott egy döntetlen, nem sikerült gólt rúgni, de tényleg bízok a játékosokban, habár vannak problémáink. Van néhány sérült játékosunk, akikre nem tudok szombaton számítani, de azok akik ki fognak a pályára futni, azok biztos megtesznek mindent azért, hogy nyerjünk.”

TSC Topolya
Topolya
Szabó Zoltán

Most

17:48

(M)elegünk lesz!

A következő napokra citromsárga riasztást adott ki Szerbia egész területére a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet.
17:13, Frissítve: 17:34

Sör + foci - végzetes is lehet...

Horvátországban, egy Knin melletti településen 15 símaszkot viselő férfi rátámadt egy kávézóban a Crvena zvezda-Young Boys labdarúgó BL selejtezőt néző vendégekre.
15:55, Frissítve: 16:07

3, 2, 1, 0! Interetno!!!

Kezdődik az Interetno Fesztivál Szabadkán. A mai 0. napon a Ravnica Tamburazenekar, valamint Novák Péter és az Etnofon koncertezik este fél nyolctól.

Népszerű