Ugrás a tartalomra

Labdarógó Eb: Estére szurkolj te is a magyar csapatnak

2016.06.26
13:14
Ma játssza a magyar labdarúgó válogatott sorsdöntő összecsapását Belgium ellen a franciaországi Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében
Ma játssza a magyar labdarúgó válogatott sorsdöntő összecsapását Belgium ellen a franciaországi Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében. A mérkőzést 21 órától a szerbiai közszolgálati televízió, valamint az M4 sport is élőben közvetíti. Futball lázban égnek a magyarok az egész Kárpát-medencében. Szabadkán a Cortex kávézóban, Hajdújáráson a futballpálya lelátóján, míg Magyarkanizsán a Tavernában is közös meccsnézéssel készülnek a szurkolók, amelyekhez bárki csatlakozhat. Nagyon bízunk a csapategységünkben, abban, hogy újra meg fogjuk tudni valósítani azt, amit az elmúlt három mérkőzésen. Rajtunk nincs olyan nagy nyomás, mint a belgákon, hiszen ők az esélyesebbek, mindenki elvárja tőlük, hogy továbbjussanak - mondta Gera Zoltán az esti mérkőzés kapcsán.
Labdarúgó EB

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.