Ugrás a tartalomra

Labdarógó Eb: Estére szurkolj te is a magyar csapatnak

2016-06-26
13:14
Ma játssza a magyar labdarúgó válogatott sorsdöntő összecsapását Belgium ellen a franciaországi Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében
Ma játssza a magyar labdarúgó válogatott sorsdöntő összecsapását Belgium ellen a franciaországi Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében. A mérkőzést 21 órától a szerbiai közszolgálati televízió, valamint az M4 sport is élőben közvetíti. Futball lázban égnek a magyarok az egész Kárpát-medencében. Szabadkán a Cortex kávézóban, Hajdújáráson a futballpálya lelátóján, míg Magyarkanizsán a Tavernában is közös meccsnézéssel készülnek a szurkolók, amelyekhez bárki csatlakozhat. Nagyon bízunk a csapategységünkben, abban, hogy újra meg fogjuk tudni valósítani azt, amit az elmúlt három mérkőzésen. Rajtunk nincs olyan nagy nyomás, mint a belgákon, hiszen ők az esélyesebbek, mindenki elvárja tőlük, hogy továbbjussanak - mondta Gera Zoltán az esti mérkőzés kapcsán.
Labdarúgó EB

Most

15:00, Frissítve: 15:11

Đoković vs. Dzsaziri

A tunéziai Malek Dzsazirival játszik Novak Đoković szerb világelső teniszező a dubaji tenisztornán - ez derült ki a mai sorsoláson.
12:02, Frissítve: 12:08

A nyelv az identitásmegőrzés kulcsa

Antalfalván huszadik alkalommal ünnepelték meg az anyanyelv nemzetközi napját. A községben használatban levő négy nyelven olvasták fel az UNESCO főtitkárának köszöntőjét.
10:43, Frissítve: 10:49

Folytatódik a tavaszias időjárás

A térségünkben csapadékra csak a jövő hét első felében számíthatunk - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.
Mérik a sebességet a rendőrök

Fokozott ellenőrzés az utakon

Mától kezdve fokozott közúti ellenőrzést végeznek Szerbia-szerte az utakon - tájékoztat a szerbiai belügyi tárca.