Ugrás a tartalomra

Labdarógó Eb: Estére szurkolj te is a magyar csapatnak

2016-06-26
13:14
Ma játssza a magyar labdarúgó válogatott sorsdöntő összecsapását Belgium ellen a franciaországi Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében
Ma játssza a magyar labdarúgó válogatott sorsdöntő összecsapását Belgium ellen a franciaországi Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében. A mérkőzést 21 órától a szerbiai közszolgálati televízió, valamint az M4 sport is élőben közvetíti. Futball lázban égnek a magyarok az egész Kárpát-medencében. Szabadkán a Cortex kávézóban, Hajdújáráson a futballpálya lelátóján, míg Magyarkanizsán a Tavernában is közös meccsnézéssel készülnek a szurkolók, amelyekhez bárki csatlakozhat. Nagyon bízunk a csapategységünkben, abban, hogy újra meg fogjuk tudni valósítani azt, amit az elmúlt három mérkőzésen. Rajtunk nincs olyan nagy nyomás, mint a belgákon, hiszen ők az esélyesebbek, mindenki elvárja tőlük, hogy továbbjussanak - mondta Gera Zoltán az esti mérkőzés kapcsán.
Labdarúgó EB
Magyarország - Belgium

Most

13:34, Frissítve: 13:47

A vihar aratott Ludason

Tart a múlt heti viharkárok felszámolása Ludason. Az erős széllökések és a csapadék leginkább a mezőgazdaságban, ezen belül is a kukoricaföldeken jelentett nagy veszteségeket.
10:53, Frissítve: 11:12

Megérkezett az ősz térségünkbe

Csütörtökön hűvös reggelre ébredhetünk, csapadékra azonban nem kell számítani. A legalacsonyabb nappali hőmérséklet 5 és 7 fok között alakul, a legmagasabb 20 fok körül várható.
08:54, Frissítve: 10:30

Hurrikán érkezik a Bermuda-szigetekhez

Helyi idő szerint ma este érintheti a térséget. Az amerikai hurrikánkutató központ közleménye szerint a 3-as fokozatú hurrikán széllökéseinek sebessége eléri az óránkénti 185 kilométeres sebességet.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.