Ugrás a tartalomra

Labdarúgás: Szerbia - Wales 1:1 (videó)

2017.06.12
10:05
1:1-es döntetlennel végződött vasárnap este a Szerbia - Wales labdarúgó VB-selejtező mérkőzés Belgrádban
1:1-es döntetlennel végződött vasárnap este a Szerbia - Wales labdarúgó VB-selejtező mérkőzés Belgrádban. A párharcot az első percektől kezdve a hazai csapat irányította, azonban a vezető gólt mégis a vendég csapat szerezte meg. A walesiek a 35. percben Aaron Ramsey büntetőjéből jutottak előnyhöz, amely után csak a védekezésre összpontosítottak. Soccer WCup 2018 Serbia WalesEz egészen a 74. percig sikerült nekik, ekkor azonban Aleksandar Mitrović Prijović pazar passzát váltotta gólra, amellyel beállította az 1:1-es végeredményt, ezzel pedig a szerb csapat veretlenül 12 ponttal továbbra is első a D csoportban. A mérkőzést követően a hazai csapat egyetlen gólját szerző Aleksandar Mitrović exkluzív interjút adott a Pannon Televízió stábjának. Soccer WCup 2018 Serbia Wales Aleksandar Mitrović, válogatott labdarúgó, Szerbia: „Támadófocit játszottunk. A széleken próbáltunk betörni és onnan beívelni. A walesiek kicsit behúzódtak, védekező futballt játszottak és emiatt nagyon nehezen tudtunk gólt szerezni. Nagyon sok játékosuk védekezett, de végül gólt rúgtunk. Az első félidőben elkövettünk egy hibát, nem volt szerencsénk, de végül az egy pont sem rossz. Elégedettek vagyunk.”



(fotó: Tanjug/AP)
labdarúgás
Szerbia
Wales
világbajnoki selejtező

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.