Ugrás a tartalomra

Lelkes tömeg fogadta az Európa-bajnok röplabdázókat

2019.09.09
22:45
2019.09.10
08:24
Forrás
Tanjug
Az Európa-bajnok röplabdázókat lelkes tömeg üdvözölte Belgrádban. Szerbia női röplabdázó válogatottja ma érkezett vissza Ankarából.

A regnáló világ- és Európa bajnokokat nagyszámú szurkoló és rokon fogadta, akik tapssal, ovációval köszöntötték őket. A sportolók ezt követően érkeztek meg a parlamentbe, ahol együtt álltak ki a bajnoki erkélyre a több tízezres ünneplő tömeg elé.

A címvédő szerb női röplabda válogatott egyébként a vasárnapi döntőben hatalmas csatában győzte le a házigazda török csapatot. A válogatott tagja, Tijana Bošković még a reptéren nyilatkozott a sajtó képviselőinek: „Először elmondanám, nagyon boldog vagyok, hogy visszajöttünk Belgrádba, és azért is, hogy ilyen légkör fogadott bennünket a repülőtéren. Nagyon büszke vagyok az elért eredményünkre. Az Európa-bajnoki cím megvédése óriási esemény. Nagyon büszke vagyok.”

röplabda-válogatott
Európa bajnokság

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.