Ugrás a tartalomra
Pixabay/voltamax

A litvánokkal kezdenek a szerbek

2023.03.22
16:01
2023.03.22
16:12
Forrás
Pannon RTV
Pénteken kezdi meg a labdarúgó európa-bajnoki selejtezőkben a küzdelmet a szerb labdarúgó válogatott. A sasok egyértelmű célja, hogy kvalifikálják magukat a jövő évi kontinenstornára.

A szerb csapat első ellenfele Litvánia lesz, amellyel március 24-én 20 óra 45 perckor csapnak össze.

Dragan Piksi Stojković csapata Montenegróval, Bulgáriával és Magyarországgal van egy csoportban. A szerb-litván meccset a szerb közmédia is élőben közvetíti.
 

labdarúgás
foci
Eb-selejtező
Dragan Stojković Piksi

Most

21:21

A költő mögött az ember

Osztovits Szabolcs magyarországi művészettörténész Petőfi a magán-és közéletben címmel tartott előadást a VM4K-ban a Csütörtök esték programsorozat részeként.
20:29

Petőfi Júliának rappelt

A VM4K programsorozatához az Újvidéki Művészeti Akadémia Tenyértársulata is csatlakozott. Az ő Petőfijük 45 percben friss, újszerű módon közelít a költőóriáshoz. Öten öt részletben és öt városban villantják fel Petőfi életének főbb állomásait.

Népszerű

Lövöldözés Zomborban

Lövöldözés volt Zomborban, két rendőr is megsérült. A közmédia cikkében az áll, hogy a rendőröket családon belüli erőszakos esethez riasztották.

Ákos koncert a Nyárhangoló Fesztiválon

Palicson ad koncertet Ákos, a magyar könnyűzene egyik legnagyobb alakja. A fellépés a VM4K Nyárhangoló Fesztiváljának része lesz - adták hírül a szervezők az esemény Facebook-oldalán.