Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Aaron Favila

A Liu fivérek negyeddöntőben 500 méteren

2018.02.20
14:06
2018.02.20
14:19
Forrás
MTI
Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang negyeddöntőbe jutott a keddi selejtezőből a rövidpályás gyorskorcsolyázók 500 méteres távján a phjongcshangi téli olimpián, míg Knoch Viktor kiesett.

A magyarok közül elsőként a negyedik olimpiáján szereplő Knoch Viktor lépett jégre, aki a legjobb, egyes pozícióból rajtolt. Az utolsó előtti kanyar előtt azonban megbotlott, majd elesett és a mobilpalánknak csapódott.

Tanjug/AP Photo/David J. Phillip

Liu Shaoangnak nem okozott gondot a továbbjutás. Igazán kiemelkedő képességű ellenfele nem volt. A táv két évvel ezelőtti világbajnokának, Liu Shaolinnak viszont akadtak erős riválisai. Ennek ellenére vezető helyét egy pillanatra sem veszélyeztette senki.

Phjongcshang
olimpia
Liu Shaolin Sándor
Liu Shaoang
Knoch Viktor
gyorskorcsolya

Most

16:32, Frissítve: 18:04

A szabadkaiak 45 százaléka vette fel eddig az oltást

Nem kielégítő az oltási készség Szabadkán és környékén, jelentette ki Ivanka Beoković. A Szabadkai Egészségház igazgatója hangsúlyozta, Szabadka Város lakosságának alig 45 százaléka vette fel eddig a koronavírus elleni oltás első adagját.

Népszerű

Négy új pályázatot írt ki a tartomány

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.

Ki lett a parasztolimpia legjobbja?

Egy év kényszerpihenő után újra megtartották a Moholi Parasztolimpiát és Főzőversenyt, amely immáron hagyományosnak számító rendezvény a Tisza-mentén élő mezőgazdasággal foglalkozó emberek életében. Nagy volt az érdeklődés idén.