Ugrás a tartalomra

Lučaniba is a három pontért utazik a hétvégén a TSC

2019.11.21
14:47
2019.11.21
16:41
Forrás
Pannon RTV
A topolyai labdarúgók az őszi szezon elején hazai pályán 5:1-re kiütötték a Mladost együttesét.

Ennek ellenére Szabó Zoltán vezetőedző nehéz mérkőzésre számít idegenben. A szakember elmondta, a csapat tagjai közül mindenki egészséges és bevetésre kész, eltiltás miatt egyedül Ponjević nem léphet pályára. A Mladost-TSC összecsapást szombaton 16 órakor rendezik Lučaniban.

Szabó Zoltán, vezetőedző, TSC: „Nehéz mérkőzést várunk. Hazai pályán fölényesen nyertünk 5:1-re, de ez egy teljesen más mérkőzés lesz. A Lučaninak az utóbbi időben jó eredményei vannak. Minden meccset 1:0-ra nyert, vagy 1:0-ra vesztett, úgyhogy egy kemény csapat ellen egy szoros mérkőzést várok. Remélem, hogy ez a pihenő jót tett a csapatnak, és motiváltan a győzelemre fogunk törekedni biztosan Lučaniban.”

TSC
Topolya
foci
labdarúgás
Mladost
Lučani
Szabó Zoltán

Most

17:13, Frissítve: 17:34

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.