Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Tess Derry

Ma este Tottenham - Crvena zvezda

2019-10-22
11:48
2019-10-22
11:54
Forrás
Pannon RTV
Nehéz feladat vár ma a Crvena zvezda labdarúgócsapatára Londonban. A belgrádi együttes este 9-kor a Tottenham csapatával mérkőzik meg a Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában.

A Zvezda legutóbb az Olympiacos csapatát győzte le 3:1 arányban. A piros-fehérek a legutóbbi két londoni mérkőzésüket döntetlen eredménnyel zárták, és most is legalább egy pontot el szeretnének hozni a tavalyi BL-döntős otthonából.

Tanjug/AP/Tess Derry

Vladan Milojević edző elmondta, a Bayern és a Tottenham számítanak favoritnak a csoportban, de a csapata minden mérkőzést felkészülten vár. Nincs mitől félnünk - tette hozzá Milojević. A csoport másik mérkőzésén a Bayern München az Olympiacos otthonába látogat.

Vladan Milojević

Most

07:11

Kezdődik a második félév

Ma kezdődik a második félév a szerbiai általános és középiskolákban. A szeptemberben elfogadott oktatási modell és az intézkedések továbbra is érvényben maradnak a tanintézményekben.
21:20, Frissítve: 21:44

Készül a finn orrspray-csodavakcina

Finnországban a kormány felháborodásának adott hangot az akadozó vakcina-szállítmányok miatt. Krista Kiruru miniszter azt mondta, hogy csak csordogál az EU által beszerzett vakcina.
19:16

Marad a zárlat Ausztriában

Másodszor is meghosszabbítják a koronavírus-járvány terjedésének megfékezését célzó teljes zárlatot - jelentette be ma Sebastian Kurz osztrák kancellár.
19:01

Vadetetés Muzslyán

Morzsolt kukoricát és só tömböket helyeztek el a muzslyai vadászok a vadászterületükön lévő 11 vadetetőbe.

Népszerű