Ugrás a tartalomra

Ma este Tottenham - Crvena zvezda

2019.10.22
11:48
2019.10.22
11:54
Forrás
Pannon RTV
Nehéz feladat vár ma a Crvena zvezda labdarúgócsapatára Londonban. A belgrádi együttes este 9-kor a Tottenham csapatával mérkőzik meg a Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában.

A Zvezda legutóbb az Olympiacos csapatát győzte le 3:1 arányban. A piros-fehérek a legutóbbi két londoni mérkőzésüket döntetlen eredménnyel zárták, és most is legalább egy pontot el szeretnének hozni a tavalyi BL-döntős otthonából.

Vladan Milojević edző elmondta, a Bayern és a Tottenham számítanak favoritnak a csoportban, de a csapata minden mérkőzést felkészülten vár. Nincs mitől félnünk - tette hozzá Milojević. A csoport másik mérkőzésén a Bayern München az Olympiacos otthonába látogat.

Vladan Milojević

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.