Ugrás a tartalomra
pixabay/OpenClipart-Vectors

Ma kiderül, hogy a Spartacus szerepel-e az Európa Liga selejtezőjében

2018-05-17
10:13
2018-05-17
10:20
Forrás
livescore.com
A szabadkaiaknak egy pontot kell szerezniük

Ma este kiderül, hogy a szabadkai Spartacus labdarúgó csapata szerepelhet-e a következő szezonban az Európa Liga selejtezőjében. Az észak-bácskai csapat 19 órakor lép pályára a szerb fővárosban, a belgrádi Partizan vendégeként. A Spartacus jelenleg harmadik a szerb első osztályban, három ponttal megelőzve riválisát, a niši Radničkit. Amennyiben a szabadkaiak ma este szereznek egy pontot, már biztosan ott lesznek az európai kupasorozatban.

foci
Spartacus
Európa Liga

Most

23:28

A Szabadkai Zeneiskola Újévi hangversenye

Újévi hangversenyt adott a Szabadkai Zeneiskola a Városháza dísztermében. Az intézmény idén ünnepli fennállásának 150. évfordulóját, ezért nagyszabású újévi hangversennyel készültek a közönségnek.
21:46

Énekelj a boldogságért

Ezzel a címmel tartottak gyerekkoncertet szerda este a szabadkai Ivan Sarić Műszaki Iskola tornatermében, ahol Bagdi Bella és zenekara a Jobb Veled a Világ Alapítvány tagjai léptek fel.
19:07

Ma este eldől Theresa May sorsa

Bizalmi szavazást kezdeményezett Theresa May miniszterelnök ellen a kormányzó brit Konzervatív Párt alsóházi frakciója. A titkos szavazás ma este lesz.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.