Ugrás a tartalomra

Magabiztos győzelem a Mezőkövesd ellen

2020.11.09
08:09
Forrás
Pannon RTV
A listavezető Ferencváros 3-0-ra verte a Mezőkövesdet a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójának vasárnapi játéknapján. Így a címvédő csapat továbbra is veretlen a bajnoki idényben.

A bajnokságon a Ferencváros pályaválasztóként 58 találkozó óta nem talált legyőzőre, ebben az időszakban pedig a 47. győzelmét aratta. A Mezőkövesd egymást követő hatodik fordulóban maradt nyeretlen, ezeken ötödször szenvedett vereséget. Szerhij Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője a mérkőzés után azt mondta, elégedett az eredménnyel, de a sok labdavesztés nem tetszett neki. Az ukrán tréner sok sikert kívánt a magyar válogatottnak Izland ellen, hozzátette: reméli, hogy mindenki egészségesen tér vissza a klubhoz.

FTC
Ferencvárosi Torna Club

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.