Ugrás a tartalomra

Magyar győzelemmel végződött a magyar-horvát Eb-selejtező

2019.03.24
19:58
2024.03.19
08:45
Forrás
Pannon RTV
Óriási bravúrral, de megérdemelten győzte le 2:1-re a világbajnoki ezüstérmes horvátokat a magyar labdarúgó válogatott vasárnap este.

Marco Rossi szövetségi kapitány csapata az első félidőben gyorsan hátrányba került, de a századik válogatott meccsén játszó Dzsudzsák passza után Szalai szép góljával egyenlített.

A telt házas budapesti Groupama Arénában a második félidőben a magyar csapat Pátkai góljával a vezetést is megszerezte. A magyar nemzeti tizenegy végül 2:1-re múlta felül a Modrić által vezetett sakktáblásokat.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Az Európa bajnoki selejtező csoport két forduló után teljesen kiegyenlített. Három pontot gyűjtött eddig Magyarország, Horvátország, Szlovákia és Wales is. A szerb válogatott holnap kezdi meg EB selejtezős menetelését. Mladen Krstajić fiai a portugálokkal játszanak.

Eb-selejtező
labdarúgó
Horvátország

Most

17:13, Frissítve: 17:34

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.