Ugrás a tartalomra
redbullsalzburg.at

Magyar játékos a hónap újonca a német bajnokságban

2021.11.12
20:19
Forrás
nso
Ismét Szoboszlai Dominik lett a hónap újonca a Bundesligában.

Másodszor zsebelte be az elismerést a Lipcse magyar válogatott középpályása, aki egy gólt és két gólpasszt jegyzett októberben, miközben 87 százalékos pontossággal passzolt. 90 percenként 26 párharcban vett részt, amelyek 50 százalékát meg is nyerte.

A 21 esztendős játékos csapattársát, Josko Gvardiolt és a Mönchengladbachban futballozó Joe Scallyt utasította maga mögé a szavazáson. A díj odaítéléséről a szurkolók, a klubok és a kiválasztott Bundesliga-szakértők döntöttek.

Szoboszlai Dominik
német bajnokság
labdarúgás

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:29, Frissítve: 21:37

Ötödször ismételték meg a szavazást

617-en adták le voksukat Veliki Trnovac település hatos számú szavazóhelyén a csütörtök esti előzetes eredmények szerint. Itt ötödször ismételték meg a szavazást.
18:55, Frissítve: 19:43

Három vajdasági díjazott az Életmese-pályázaton

Három vajdasági díjazottja lett az idei Életmese-pályázatnak, amelynek díjátadóját ma tartották a magyar Országházban. A pályázatot 14 évvel ezelőtt indították el azzal a céllal, hogy megőrizzék a családtörténeteket szerte a Kárpát-medencében.
18:29

Egy kis deszka is menthet életet

A frissen kirepült fecskék és más kismadarak eleinte ügyetlenek és hamar képesek beleesni egy medencébe, vagy vízgyűjtőbe - hívja fel a figyelmet a Mályi Madármentő Állomás.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.