Ugrás a tartalomra
hungaring.hu

Magyar Nagydíj - Fellendült a jegyeladás, idén is Herendi porcelánt kap a győztes

2021.07.26
13:24
Forrás
MTI
Jól halad a jegyeladás a péntektől vasárnapig tartó Forma-1-es Magyar Nagydíjra, melynek győztese és dobogósai idén is a Herendi porcelángyár által készített trófeákat vehetik át.

A tavalyi zárt kapus rendezés után idén ismét lehetnek nézők a lelátókon. Az elővételben eladott jegyek hetven százalékát külföldi szurkolók vették meg, mintegy 40 ezer értékesített jegynél tartanak. Elsősorban Hollandiából, Ausztriából, Németországból és Olaszországból mutatkozik nagy érdeklődés a verseny iránt. Karszalagos rendszer lesz, ezeket a jegy és a védettségi igazolvány felmutatásával előre át kell venni a kijelölt pontokon. A 70 körös Forma-1-es Magyar Nagydíj vasárnap 15 órakor kezdődik.

Forma-1
Hungaroring
Magyar Nagydíj

Most

18:21, Frissítve: 18:28

Orbán: Nőni fog a nyomás a határon

A magyar déli határon próbálnak bejutni azok, akik elhagyják Afganisztánt; nőni fog a nyomás a határon - mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnök Röszkén, miután cseh kollégája, Andrej Babiš társaságában ellátogatott a magyar-szerb határhoz.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.