Ugrás a tartalomra

Magyar Nagydíj - Fellendült a jegyeladás, idén is Herendi porcelánt kap a győztes

2021.07.26
13:24
Forrás
MTI
Jól halad a jegyeladás a péntektől vasárnapig tartó Forma-1-es Magyar Nagydíjra, melynek győztese és dobogósai idén is a Herendi porcelángyár által készített trófeákat vehetik át.

A tavalyi zárt kapus rendezés után idén ismét lehetnek nézők a lelátókon. Az elővételben eladott jegyek hetven százalékát külföldi szurkolók vették meg, mintegy 40 ezer értékesített jegynél tartanak. Elsősorban Hollandiából, Ausztriából, Németországból és Olaszországból mutatkozik nagy érdeklődés a verseny iránt. Karszalagos rendszer lesz, ezeket a jegy és a védettségi igazolvány felmutatásával előre át kell venni a kijelölt pontokon. A 70 körös Forma-1-es Magyar Nagydíj vasárnap 15 órakor kezdődik.

Forma-1
Hungaroring
Magyar Nagydíj

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.