Ugrás a tartalomra

Magyarország és Szerbia legjobbjai is vereséget szenvedtek a kosárlabda vb-selejtezők pénteki fordulójában

2018.02.24
07:00
2018.02.24
07:06
Forrás
Pannon RTV
Szerbia öt ponttal kapott ki Németországtól Frnakfurtban, míg Magyarország ugyanekkora aranyú vereséget szenvedett Litvániában a kosárlabda világbajnokság selejtezőinek harmadik fordulójában.

Aleksandar Đorđević  csapata pénteken a csoportban ugyancsak két győzelemmel álló német együttes vendége volt.  A mérkőzés a végjátékig kiélezett volt, azonban a szerb együttes sok büntetőt hibázott és ez megbosszulta magát. A meccs 79:74-es hazait győzelemmel zárult, így a németek hibátlan teljesítménnyel átvették a vezetést a selejtezőcsoportban, míg Szerbia legjobbjai a második helyről várják a következő mérkőzésüket, amelyet vasárnap este játszanak Bécsben.

A tavalyi Európa-bajnokságon nyolcaddöntős magyar válogatott a selejtezők harmadik fordulójában elszenvedte második vereségét. Litvánia együttese hazai pályán 80-75-re tudott nyerni a magyar csapat ellen. A nemzeti csapat hétfőn Szombathelyen fogadja azt a lengyel együttest, amelytől a világbajnoki selejtező nyitányán, novemberben 70-60-ra kikapott.  

 

férfi kosárlabda

Most

18:04, Frissítve: 18:11

Május elsején lép pályára a Spartacus

A pancsovai Železničart fogadja a szabadkai Spartacus labdarúgó klub a szerbiai labdarúgó szuperliga 33. fordulójában. A mérkőzés este fél hétkor kezdődik a Városi Stadionon.
17:40, Frissítve: 17:53

Aki bús szívvel énekelt

Ötven éve, harminc éves korában hunyt el az egyik legnagyobb és legtehetségesebb magyar énekes: Szécsi Pál.
16:19, Frissítve: 17:36

Mindenki készül az ünnepekre

Szerbia és Szabadka is már az ünnepi készülődés lázában égett ma. A Tejpiacon is sokan vásároltak, az eladók szerint valamelyest nagyobb volt a forgalom.
15:09, Frissítve: 16:41

Húsvét Palicson

Hatodik alkalommal szervezik meg a Húsvét Palicson nevet viselő hagyományápoló foglalkozást az ortodox ünnepek alkalmából.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.