Ugrás a tartalomra

Majdnem csillagos lett az éj a Zvezda stadionjában

2023.10.04
22:50
2023.10.04
23:06
Forrás
Szerbiai RTV
2:2-es döntetlent játszottak a Young Boys csapatával a Bajnokok ligája G-csoportjának második körében.

Cherif Ndiaye góljával a Crvena zvezda a 35. percben vezetéshez jutott, sőt, az első félidő hosszabbításban tovább növelhette volna előnyét a házigazda, Osman Bukari ugyan gólt lőtt, de a videóbíró leshelyzetet állapított meg, és nem adták meg a találatot. Maradt az 1:0 a félidőre.

A második játékrész kezdetére a piros-fehérek úgy néz ki nem pihenték ki magukat eléggé, és éppen a már Svájcban született, de szerb felmenőkkel rendelkező Filip Ugrinić volt az, aki kihasználta a belgrádi védők figyelmetlenségét, és könnyedén a hálóba talált. Így a „Fiatal Fiúk” serényen ki is egyenlítettek a második félidő elejére.

Nem játszott a hazaiak kezére a szerencse, az 54. percben ismét les miatt semmisítették meg, most a szenegáli idegenlégiós, Ndiaye gólját. Nem sokkal később pedig büntetőt ítélt a bíró a vendégeknek kezezés miatt, szintén a videóbíró segítségével, amit pontra is váltottak, és fordítottak a svájciak.

Osman Bukari a végére mégsem adta magát, bombagóllal 2:2-re szépített a Crvena Zvezda.

Crvena zvezda
Young Boys
Bajnokok Ligája

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.