Ugrás a tartalomra

Máltát is elsüllyesztették a szerbek

2024.01.09
19:44
2024.01.09
20:19
Forrás
Szerbiai RTV, MTI
21:4-re verték a máltai válogatottat a szerb Delfinek a csoportkör utolsó fordulójában a C jelű négyesben a horvátországi férfi vízilabda Európa-bajnokságon.

Szerbia maximális teljesítménnyel fejezte be a csoportkört az Eb-n. A negyeddöntőben való szereplésért a franciákkal mérkőznek meg szerdán 18:30-tól.

Közvetlenül a nyolc közé jutottak a spanyolok, az olaszok, a horvátok és a magyarok. Amennyiben a szerbek legyőzik a franciákat, a magyarok ellen játszanak az elődöntőben való részvételért.

A kontinenstorna hivatalos honlapja szerint az olimpiai bajnok szerb válogatott 46 góllal többet lőtt a csoportküzdelmek során, mint amennyit kapott, és veretlenül várja a keresztbejátszást a negyeddöntőért.

Málta
Szerbia
vízilabda
Európa-bajnokság

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.