Ugrás a tartalomra

Marco Rossi kihirdette a Finnország és Görögország elleni keretét

2018.08.24
12:36
2024.03.19
08:41
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette a Finnország és Görögország elleni keretét.

Kovács István 2014 után léphet ismét pályára a nemzeti csapatban, míg a jelenleg csapat nélküli Dzsudzsák Balázs hosszú idő után nem kapott meghívót.

A júniusban kinevezett Marco Rossi első mérkőzésére készül a magyar válogatott szövetségi kapitányaként. A nemzeti csapat két hét múlva, szeptember 8-án Helsinkiben Finnország ellen lép pályára az UEFA új sorozatában, a Nemzetek Ligájában. Három nappal később a Groupama Arénában a görögöket fogadják.

A 23 fős keretbe három újonc, Tamás Krisztián, Nagy Gergő és Sallói Dániel is meghívót kapott. A tartalékok közül a válogatottban még nem lépett pályára Gróf Dávid, Holman Dávid és Bőle Lukács.

labdarúgó
válogatott
magyar
Marco Rossi
kapitány

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.