Ugrás a tartalomra

Medvegyev nyerte az ATP-világbajnokságot

2020.11.23
11:58
Forrás
eurosport
Az orosz Danyiil Medvegyev nyerte meg a férfi teniszezők londoni ATP-világbajnokságát, miután a vasárnapi döntőben szetthátrányból fordítva legyőzte az osztrák Dominic Thiemet.

A 2 óra 41 perces találkozót az orosz teniszező 4:6, 7:6, 6:4 arányban nyerte. Medvegyev veretlenül szerezte meg pályafutása első vb-címét, és a trófea mellé 1,5 millió dollárt kapott. 

A jubileumi, ötvenedik ATP-világbajnokságot a koronavírus-járvány miatt zárt kapuk mögött rendezték, az összdíjazás pedig a tavalyi 9-ről 5,7 millió dollárra csökkent Londonban, amely utoljára volt a szezonzáró viadal helyszíne. A vb-nek 2021-től 2025-ig Torino ad majd otthont.

Danyiil Medvegyev
Dominic Thiem
tenisz
ATP-világbajnokság
London

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.