Ugrás a tartalomra

Még száz nap, és indul a foci Eb!

2021.03.03
12:47
Forrás
nemzetisport.hu
Száz nap maradt hátra a tavalyról idénre halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság rajtjáig.

A menetrend a halasztás ellenére nem változott, június 11-én a Törökország–Olaszország csoportmérkőzéssel kezdődik az Eb, a döntő pedig pontosan egy hónappal később, július 11-én lesz.

A tornát a tervek szerint 12 országban rendeznék meg, de a koronavírus még komolyan közbeszólhat, ugyanis az oltási programok sebessége és a vírushelyzet országonként változó, így most még kiszámíthatatlan, hogy a torna idején melyik nemzet lesz kénytelen lezárni a határait egy nagyobb fellángolás miatt.

labdarúgás
Labdarúgó EB
foci
járvány
koronavírus

Most

08:18

Nyerjen lakást!

Mostanáig több mint 24,6 millió számla QR-kódját küldték be a szerbiai lakosok a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjátékra.
20:30

Európa melegszik a leggyorsabban a kontinensek közül

Európa hőmérséklete a globális átlag nagyjából kétszeresével emelkedik – jelentette az AP hírügynökség az ENSZ Meteorológiai Világszervezete (WMO) és az Európai Unió klímaváltozási szolgálata, a Copernicus legfrissebb jelentéseire hivatkozva.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.