Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Megajándékozta a Szerbiai Sportszövetség a Törökbecse községi iskolákat

2022.03.09
17:03
2022.03.09
19:17
Forrás
Pannon RTV
A sporttevékenységek fejlesztéséről, infrastrukturális befektetésekről és a jövőbeli tervekről tárgyalt Törökbecsén Davor Štefanek, a Szerbiai Sportszövetség elnöke és Saša Maksimović, Törökbecse község elnöke.

Ajándékok is érkeztek a sportszövetségtől a bánáti községbe. Az öt általános iskolának kézbesített futball-, röp-, kézi- és kosárlabdák hozzájárulnak majd a különféle sportágak fejlesztéséhez, eredményességéhez.

Davor Štefanek, a Szerbiai Sportszövetség elnöke: „Úgy gondolom, hogy Törökbecsén nincsenek gondok, hiszen jelentős közműfejlesztéseket érintő befektetésekről beszélhetünk. A Sportcsarnokot is megnéztük, hiszen a mi, illetve az én, mint a Sportszövetség elnökének feladata nem más, mint az, hogy segítsük a fiatalokat, és hogy egyre több gyermeket bekapcsoljunk a szerbiai sportrendszerbe. A Sportszövetségtől érkezett ajándékokkal, amelyeket nem csak egy, hanem Törökbecse község több tanintézményébe is eljuttattunk, igaz szerényen - ami viszont számukra rendkívülien fontos -, de hozzájárulunk a megfelelő feltételek biztosításához, a sporttevékenységek folytonosságához. Remélem, hogy egyszer majd úgy, ahogyan az az olimpiai játékokon velem is történt, akkor, amikor Szerbiában mindenki nekem szurkolt, Törökbecsének is lesz élsportolója, és a sikerének mindannyian örülünk majd!”

Szerbiai Sportszövetség
Davor Štefanek
Törökbecse
labda

Most

08:32

No filter a Desirén

A Stúdió K Színház előadásával és Lajkó Félix koncertjével kezdetét vette a tizennegyedik Desiré fesztivál Szabadkán.

Népszerű

Leszámolás történhetett Horgoson

Lövöldözés volt csütörtökön Horgoson. Valószínűleg leszámolás történt két migránscsoport között, néhányan meg is sérültek.