Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Mark Baker

Megbélyegezték, de ehhez még neki is lesz egy-két szava

2022.01.21
16:40
2022.05.02
12:35
Forrás
Szerbiai RTV
Marián Vajda, Novak Đoković vezetőedzője először szólalt meg a világ legjobb teniszezője körüli botrány után.

Đokovićot kiutasították Ausztráliából, és nem vehetett részt a szezon első Grand Slam-versenyén, mert Alex Hawk bevándorlási miniszter megsemmisítette vízumát, amelyet később a Szövetségi Bíróság is megerősített. Vajda rámutatott, hogy Novakot megbélyegezték, de bebizonyította, hogy mentálisan elég erős ahhoz, hogy leküzdje a felmerülő problémákat. Még mindig nem értem mit tettek vele, rég nem láttam ekkora igazságtalanságot - nyilatkozta Marián Vajda. Aláhúzta, hogy Đoković egy politikai játék áldozata. Hozzátette: sok teniszező hallgatott, és nem állt ki a szerb világelső mellett. Vajda azt sem érti, miért jelentették be már most a francia szervezők, hogy a be nem oltott játékosok valószínűleg nem játszhatnak a Roland Garroson sem. A fő kérdés az, hogy mi lesz a világ legjobb teniszezőjének pályafutásával, a szlovák vezetőedző azonban úgy véli, nincs még vége Đoković karrierjének.

Marián Vajda
vezetőedző
tenisz
botrány
Novak Đoković

Most

20:06

Színfalak mögött

A magyarkanizsai Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény több év kihagyás után idén ismét megszervezte a színházi nevelési óráját a helybeli általános iskola hetedik osztályosai számára.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.