Ugrás a tartalomra

Megbélyegezték, de ehhez még neki is lesz egy-két szava

2022.01.21
16:40
2022.05.02
12:35
Forrás
Szerbiai RTV
Marián Vajda, Novak Đoković vezetőedzője először szólalt meg a világ legjobb teniszezője körüli botrány után.

Đokovićot kiutasították Ausztráliából, és nem vehetett részt a szezon első Grand Slam-versenyén, mert Alex Hawk bevándorlási miniszter megsemmisítette vízumát, amelyet később a Szövetségi Bíróság is megerősített. Vajda rámutatott, hogy Novakot megbélyegezték, de bebizonyította, hogy mentálisan elég erős ahhoz, hogy leküzdje a felmerülő problémákat. Még mindig nem értem mit tettek vele, rég nem láttam ekkora igazságtalanságot - nyilatkozta Marián Vajda. Aláhúzta, hogy Đoković egy politikai játék áldozata. Hozzátette: sok teniszező hallgatott, és nem állt ki a szerb világelső mellett. Vajda azt sem érti, miért jelentették be már most a francia szervezők, hogy a be nem oltott játékosok valószínűleg nem játszhatnak a Roland Garroson sem. A fő kérdés az, hogy mi lesz a világ legjobb teniszezőjének pályafutásával, a szlovák vezetőedző azonban úgy véli, nincs még vége Đoković karrierjének.

Marián Vajda
vezetőedző
tenisz
botrány
Novak Đoković

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.