Ugrás a tartalomra

Megegyeztek a spliti huligánok az ügyésszel

2018.01.23
20:05
2024.03.19
08:52
Forrás
Szerbiai RTV
Öt horvátországi szurkolóról van szó, akik a gyanú szerint Belgrádban a Crvena zvezda – Partizan meccsen erőszakosan viselkedtek.

A spliti huligánok megegyeztek az ügyésszel, beismerték a tettüket. Öt horvátországi szurkolóról van szó, akik a gyanú szerint Belgrádban a Crvena zvezda – Partizan meccsen erőszakosan viselkedtek. A megállapodás értelmében 4 és 6 hónap közötti börtönbüntetést kell letölteniük Szerbiában. Ezt követően kiutasítják őket az országból és öt évig nem léphetnek Szerbia területére. A megállapodást a Belgrádi Felső Bíróságnak is hitelesíteni kell. Decemberben játszott döntetlent a Crvena zvezda és a Partizan. A mérkőzés inkább a szurkolók tömegverekedéséről marad emlékezetes. Az első félidőben a déli lelátókon összecsapás tört ki, melyben 20 szurkoló megsérült. Több mint 10 percig tartott a rendbontás, aminek a csendőrök vetettek véget. 

huligánok
Split
Crvena zvezda
Partizan
Belgrádi Felső Bíróság

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.