Ugrás a tartalomra

Megérkezett Belgrádba a portugál labdarúgó válogatott

2019.09.06
08:25
2019.09.06
13:23
Forrás
Pannon RTV
Cristiano Ronaldót és csapattársait rengeteg rajongó és újságíró várta a Nikola Tesla repülőtéren, a sztárfocisták azonban nem álltak meg nekik.

Megérkezett Belgrádba az Európa-bajnok portugál labdarúgó válogatott, amely holnap a szerb csapat ellen játszik Eb-selejtező mérkőzést. A rendőrök gyűrűjében azonnal felszálltak az őket váró autóbuszra és a szálloda felé vették az irányt.

A holnap esti mérkőzés a szerb és portugál csapat számára is sorsdöntő lehet, ugyanis mindkét válogatott rosszul kezdte a selejtezőket. Az Európa-bajnok portugálok mindössze két döntetlent tudnak felmutatni, a szerbek pedig egy győzelem és egy döntetlen mellett, egy 5:0-ás vereséget is elszenvedtek a B csoportot vezető Ukrajnától, ami után a csapatot irányító Mladen Krstajićot menesztették posztjáról. A szombat esti Szerbia - Portugália mérkőzésen a Pannon RTV stábja is ott lesz, a játékosokkal készült interjúkat a vasárnapi hírműsorainkban láthatják, illetve hallhatják.

Portugália
foci
labdarúgás

Most

17:13, Frissítve: 18:46

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.