Ugrás a tartalomra

Megérkezett Freiburgba a TSC

2023.11.08
16:26
2023.11.26
17:22
Forrás
Pannon RTV
A Freiburg ellen lép pályára csütörtök este a TSC labdarúgó csapata az Európa-liga negyedik fordulójában Németországban. A topolyaiak célja, hogy meglepetést okozzanak és ponttal vagy pontokkal távozzanak a vendégszereplésről.

A TSC együttesének pedig van önbizalma, hiszen a szerbiai labdarúgó Szuperliga legutóbbi két mérkőzésén a Crvena zvezda otthonában döntetlent játszottak, a Čukaričkit pedig megverték Belgrádban. A Freiburg azonban nagyobb falat lesz és mindenképpen komoly favoritnak számít ezen az összecsapáson. A TSC-t Németországba stábunk is elkísérte. Freiburgból Dóró Alen tudósít.

Korábban a TSC labdarúgó csapatának gépe a bázeli reptéren landolt. A topolyaiak innen busszal utaztak tovább Freiburgba, ahol a csapat holnap este az Európa-liga negyedik fordulójában lép pályára a németek ellen.

A mérkőzés 21 órakor kezdődik. A csoportot három forduló után a West Ham vezeti, az ugyancsak 6 pontos Freiburgot megelőzve. A görög Olympiacos 4 ponttal a harmadik, a TSC pedig 1 pontot gyűjtve a negyedik helyen áll fél távnál.

A freiburgi út előtt Palágyi Szabolcs, a TSC vezérigazgatója volt a Közügyek vendége.

Freiburg
Európa-liga
TSC

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.