Ugrás a tartalomra

Megtartották a szerbiai Business Run szabadkai futamát

2021.09.23
15:00
2021.09.24
16:10
Forrás
Pannon RTV
A cégek számára rendezett 5 kilométeres futamot Palicson tartották. A díjak kiosztása után a Női fürdőben buli várta a résztvevőket. Az idei verseny szlogenje: Új optimizmus!

Megtartották a szerbiai Business Run szabadkai futamát csütörtök este. A mozgás és futás népszerűsítése mellett, a fő hangsúly a munkahelyi csapatépítésen volt. A második alkalommal megszervezett palicsi versenyre több mint 500 jelentkeztek 40 vállalatból.

András Gyuricsin Attila szerint a legjobb csapatépítő program ez a futóverseny. „A futás önmagában egy nagyon egészséges és pozitív tevékenység. Nekünk, kifejezetten cégen belül vagyunk így többen, akik szeretünk futni és friss levegőn tartózkodni. Ez egy igen jó lehetőség, egy kis csapatépítő program.”

Az idei verseny szlogenje: Új optimizmus! Payeta Maurice, médiaházunk munkatársa már gyermekkora óta sportol, szerinte a sportolás fél egészség. „A futás azért egészséges, mert mint mozgástechnika, mint sport a legtöbb izmot mozgatja meg az ember testén. Nem kell hozzá más csak egy cipő vagy talán annyi sem, mezítláb is lehet futni.”

A szervezők elmondták, a jövőben többször szeretnék majd ezt a rendezvényt megszervezni, mivel nagy sikere van. Kristifor Bogdanić, szervező: „A rendezvény célja, hogy ez egy céges futás, egy céges barátkozás öt kilométeren keresztül, és hogy a munkatársak kifussák magukat, barátkozzanak, szórakozzanak. Ezért rendeztük meg Szabadkán a Business Run-t, és reméljük, hogy mindannyian jól érzik magunkat, ami a rendezvény fő célja.”

Kortól függetlenül női és férfi kategóriában díjazták a három leggyorsabb futót.

Business Run
futás
Payeta Maurice

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.