Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Dániel

Megtartották a szerbiai Business Run szabadkai futamát

2021.09.23
15:00
2021.09.24
16:10
Forrás
Pannon RTV
A cégek számára rendezett 5 kilométeres futamot Palicson tartották. A díjak kiosztása után a Női fürdőben buli várta a résztvevőket. Az idei verseny szlogenje: Új optimizmus!

Megtartották a szerbiai Business Run szabadkai futamát csütörtök este. A mozgás és futás népszerűsítése mellett, a fő hangsúly a munkahelyi csapatépítésen volt. A második alkalommal megszervezett palicsi versenyre több mint 500 jelentkeztek 40 vállalatból.

Pannon RTV/Huszár Dániel

András Gyuricsin Attila szerint a legjobb csapatépítő program ez a futóverseny. „A futás önmagában egy nagyon egészséges és pozitív tevékenység. Nekünk, kifejezetten cégen belül vagyunk így többen, akik szeretünk futni és friss levegőn tartózkodni. Ez egy igen jó lehetőség, egy kis csapatépítő program.”

Pannon RTV/Huszár Dániel

Az idei verseny szlogenje: Új optimizmus! Payeta Maurice, médiaházunk munkatársa már gyermekkora óta sportol, szerinte a sportolás fél egészség. „A futás azért egészséges, mert mint mozgástechnika, mint sport a legtöbb izmot mozgatja meg az ember testén. Nem kell hozzá más csak egy cipő vagy talán annyi sem, mezítláb is lehet futni.”

Pannon RTV/Huszár Dániel

A szervezők elmondták, a jövőben többször szeretnék majd ezt a rendezvényt megszervezni, mivel nagy sikere van. Kristifor Bogdanić, szervező: „A rendezvény célja, hogy ez egy céges futás, egy céges barátkozás öt kilométeren keresztül, és hogy a munkatársak kifussák magukat, barátkozzanak, szórakozzanak. Ezért rendeztük meg Szabadkán a Business Run-t, és reméljük, hogy mindannyian jól érzik magunkat, ami a rendezvény fő célja.”

Pannon RTV/Huszár Dániel

Kortól függetlenül női és férfi kategóriában díjazták a három leggyorsabb futót.

Business Run
futás
Payeta Maurice

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:52, Frissítve: 23:00

Kocsis Máté: életbe lép a Gyurcsány - Márki-Zay paktum

A baloldal hatalmat akar, annak viszont feltétele, hogy a miniszterelnök-jelölt és a legnagyobb baloldali párt elnöke ezt megkösse - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője az ellenzéki előválasztásra reagálva vasárnap közösségi oldalán.
22:28, Frissítve: 22:46

Márki-Zay Péter nyerte az előválasztást

A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje 57-43 arányban nyert a magyarországi ellenzéki előválasztás második fordulójában. A voksolás másik miniszterelnök-jelöltje, Dobrev Klára gratulált Márky-Zay Péternek az előválasztáson elért sikeréhez.

Népszerű

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.