Ugrás a tartalomra

Megvan a BL és EL negyeddöntőinek párosítása

2021.03.19
14:24
2021.03.19
15:42
Forrás
nemzetisport.hu
Megtartották a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének sorsolását az Európai Labdarúgó-szövetség, az UEFA nyoni székházában, és sorsoltak az Európa-ligában is.

A tavalyi döntő két résztvevője, a Bayern München és a Paris Saint-Germain most már a negyeddöntőben összecsap, de pikáns párharcnak ígérkezik a Real Madrid–Liverpool csata is. A Manchester City a Borussia Dortmunddal, a Porto a Chelsea-vel játszik. Az első negyeddöntős mérkőzéseket április 6-án és 7-én tartják, a visszavágók április 13-án és 14-én lesznek.

Az Európa-ligában, a második számú európai kupasorozat negyeddöntőjében az AC Milant búcsúztató Manchester United a spanyol Granadával találkozik majd. A másik angol sztárcsapat, az Arsenal a cseh Slavia Prahát kapta ellenfeléül. A nyolcaddöntőben a Tottenhamet búcsúztató Dinamo Zagreb a Villarreallal találkozik a negyeddöntőben, míg az Ajax a Romával mérheti össze az erejét.

Bajnokok Ligája
sorsol

Most

15:50, Frissítve: 15:59

Megvannak a hozzávalók az ünnepi fogásokhoz

A húsvétot megelőző napokban szigorú böjtöt tartanak a ortodox hívek. Vasárnap azonban már ünnepi fogásokat fogyasztanak. Az újvidéki limáni piacon is sokan vásárolták meg a húsvéti menü hozzávalóit.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.