Ugrás a tartalomra

Megvannak az észtek, jöhetnek a németek

2023.09.05
06:59
Forrás
Szerbiai RTV
A szerb férfi röplabda válogatott 3:0-ra (25:16, 25:23, 25:22) győzte le Észtország csapatát az Európa-bajnokság A-csoportjának negyedik fordulójában.

Szerbia válogatottja megszerezte harmadik diadalát a kontinensviadal csoportkörében. Igor Kolaković szövetségi kapitány együttese az olaszok elleni vereség után most ismét győztesként nézhet szembe következő ellenfelével. Könnyedén nyertek az észtek ellen, különösebb erőfeszítés nélkül.

A következő csoportkörben a németek ellen lépnek pályára, és ez a mérkőzés várhatóan döntő jelentőségű lesz a második helyért vívott küzdelemben az A-csoportban. A párbaj kedden este 9 órakor kezdődik.

A csoport első helyén az olaszok állnak, majd következnek a szerbek, a németek, az észtek, Belgium és Svájc.

A nyolcaddöntőbe az első négy válogatott jut.

Szerbia
röplabda
Észtország
röplabda-válogatott

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.