Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Dániel/archívum

A Metalaccal csap össze a TSC a hétvégén

2021.02.25
15:13
2021.02.25
17:19
Forrás
Pannon RTV
A nehéznek ígérkező meccset szombat délután rendezik meg. A TSC a Metalac vendége.

A Gornji Milanovac-i Metalac ellen játssza soron következő bajnoki mérkőzését a TSC labdarúgó csapata. A topolyaiakra nehéz vendégszereplés vár, ugyanis ellenfelük kiváló formában van - mondta Stefan Janković. A TSC segédedzője hozzátette, elemezték a Metalac játékát, és megpróbálják majd kihasználni a gyengeségeiket. A topolyaiak célja, hogy veretlenül térjenek haza, ideális esetben pedig 3 ponttal a zsebükben. Erre viszonylag jó esélye van a topolyaiaknak, hiszen a tavaszi szezon első négy fordulójában egyetlen gólt sem kaptak ellenfeleiktől. Mérkőzés szombaton 16:05-kor kezdődik.

Pannon RTV

Stefan Janković, segédedző, TSC: „A Metalac komoly csapat. Szervezett és fegyelmezett. Jó focit játszanak, az előző két fordulóban a Proletert és a Spartacust is legyőzték. Ezek pedig olyan csapatok, amelyek 7-10 nappal ezelőtt még előttünk voltak a tabellán.”

TSC
Metalac
labdarúgás
foci
Stefan Janković

Most

12:08

Holnap rajtol a Szerbia Open

Az ATP 250-es kategóriába tartozó belgrádi salakos tenisztorna legnagyobb sztárja természetesen a hazai színekben szereplő Novak Đoković lesz.
10:21, Frissítve: 10:27

Felmelegszik az idő, de csapadékra is számítani kell

Az előrejelzések szerint esernyőre lesz szükségünk az előttünk álló héten, ugyanis borongós, esővel, záporral tarkított napokra számíthatunk. A reggelek azonban fagymentesek lesznek és csak helyenként erősödhet fel a szél.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!