Ugrás a tartalomra
pixabay/gefun

Mi újság a világklasszis teniszezőkkel?

2020-05-24
10:20
Forrás
Szerbiai RTV, m4sport.hu
Đoković már edz, Federer inkább pihen.

Novak Đoković ma érkezett meg Belgrádba. A világ legjobb teniszezője visszatért a szerb fővárosba, miután a koronavírus-járvány miatt két hónapon át a spanyolországi Marbellán tartózkodott. Đoković már edz, és várhatóan hétfőn jelenik meg a nyilvánosság előtt. A hírek szerint a teniszező a nyár folyamán a Belgrádban, Zadarban, Banja Lukában és Montenegróban megszervezésre kerülő versenyeire fog összpontosítani.

Nem mindenki akar pályára lépni a közeljövőben. Roger Federer például jelenleg nem látja értelmét az edzésnek. A koronavírus-járvány miatt elrendelt kényszerpihenő alatt nincs kedve edzeni a svájci klasszisnak. A 38 éves játékos úgy véli, most fontosabb, hogy kipihenje és utolérje magát. A hússzoros Grand Slam-tornagyőztes beszélt arról is, hogy az esetleges nézők nélküli tornákkal nem tudja elképzelni a játékot. Federer két idei nagy célja közül a wimbledoni bajnokságot törölték, a tokiói olimpiát pedig egy évvel elhalasztották.

tenisz
Novak Đoković
Roger Federer
edzés
járvány
koronavírus

Most

13:07

La Liga: Sevilla – Eibar 1:0

Hazai pályán győzött a Sevilla csapata a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának hétfő esti mérkőzésén az Eibar együttese ellen.

Népszerű

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.