Ugrás a tartalomra

Mi újság a világklasszis teniszezőkkel?

2020.05.24
10:20
Forrás
Szerbiai RTV, m4sport.hu
Đoković már edz, Federer inkább pihen.

Novak Đoković ma érkezett meg Belgrádba. A világ legjobb teniszezője visszatért a szerb fővárosba, miután a koronavírus-járvány miatt két hónapon át a spanyolországi Marbellán tartózkodott. Đoković már edz, és várhatóan hétfőn jelenik meg a nyilvánosság előtt. A hírek szerint a teniszező a nyár folyamán a Belgrádban, Zadarban, Banja Lukában és Montenegróban megszervezésre kerülő versenyeire fog összpontosítani.

Nem mindenki akar pályára lépni a közeljövőben. Roger Federer például jelenleg nem látja értelmét az edzésnek. A koronavírus-járvány miatt elrendelt kényszerpihenő alatt nincs kedve edzeni a svájci klasszisnak. A 38 éves játékos úgy véli, most fontosabb, hogy kipihenje és utolérje magát. A hússzoros Grand Slam-tornagyőztes beszélt arról is, hogy az esetleges nézők nélküli tornákkal nem tudja elképzelni a játékot. Federer két idei nagy célja közül a wimbledoni bajnokságot törölték, a tokiói olimpiát pedig egy évvel elhalasztották.

tenisz
Novak Đoković
Roger Federer
edzés
járvány
koronavírus

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.