Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Dániel

Minden készen áll az ünneplésre a TSC csapatánál

2023.05.27
16:54
Forrás
Szerbiai RTV
Akkor, ha a klub bebiztosítja a Bajnokok Ligájába való kvalifikációt, de a győzelem nem garantált - így nyilatkozott Žarko Lazetić, a TSC labdarúgóedzője a Vojvodina elleni holnapi mérkőzés előtt.

A TSC vasárnap 17 órakor fogadja a Vojvodinát a szerb szuperliga utolsó fordulójában. A második hely megszerzéséhez egy pont is elég, ami a Bajnokok Ligája-selejtezőhöz vezet, ez pedig történelmi siker lenne a topolyai klub számára.

Az európai kupaporondon való indulást egyébként már az előző fordulóban bebiztosította a gárda, amikor Novi Pazar csapatát 4:1-re győzték le.

Žarko Lazetić
TSC
Bajnokok Ligája

Most

14:50, Frissítve: 15:21

Király Ilona asztalitenisz emléktorna Csókán

A versenyre Újvidékről és Magyarországról is érkeztek sportolók. Az esemény célja, hogy a sport szeretete és népszerűsítése mellett, méltó emléket állítsanak egy olyan nagyszerű sportolónak és edzőnek, mint Király Ilona-Piki volt.

Népszerű

Október elsejétől érvényesek a nyugdíjas kártyák

Október elsejétől érvényesek az új nyugdíjas kártyák. Ezzel kapcsolatban ma újabb 16 intézménnyel írt alá szerződést a Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap. A kártya felmutatásával a nyugdíjasok kedvezményeket kaphatnak.

Újabb olcsóbb termékek a boltok polcain

Újabb 16 termékkel bővült a Jobb ár, vagyis a Bolja cena akció listája. Mától így már összesen 36 árucikket vásárolhatunk olcsóbban a programban résztvevő boltokban.