Ugrás a tartalomra

Négy héten belül eldőlhet az olimpia sorsa

2020.03.23
07:58
2020.03.23
08:03
Forrás
MTI
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság vasárnap rendkívüli ülést hívott össze.

A bizottság az erről szóló hivatalos közleményben jelezte, hogy több lehetséges forgatókönyvet is kidolgoznak, melyek érinthetik a játékok kezdési időpontját is. A nemzetközi szövetség felhívta a figyelmet, hogy rengeteg szempontot figyelembe kell venni a forgatókönyv-tervezés során, beleértve többek között a már lefoglalt szállások menedzselését vagy éppen 33 olimpiai sportág versenynaptárának átalakítását. Thomas Bach a koronavírus-járvány terjedése ellenére egyelőre kitart a játékok július 24-i rajtja mellett, ugyanakkor a háttérben vizsgálja egy esetleges halasztás következményeit és a lehetséges új időpontokat. Csak akkor lehet felelősségteljesen cselekedni, ha megbízható és egyértelmű alapokat biztosítunk a döntésekhez – hangsúlyozta a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke.

olimpia
rendkívüli ülés
koronavírus

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.