Ugrás a tartalomra
MTI/Illyés Tibor

Negyedik lett Szabó Szebasztián 50 méter gyorson

2022.06.24
18:19
2022.06.24
19:39
Forrás
MTI
Három századdal maradt le a dobogóról.

Negyedik helyen végzett Szabó Szebasztián a férfi 50 méteres gyorsúszás döntőjében, a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokságon, így elmaradt az éremszerzés a vajdasági származású, magyar színekben úszó versenyzőnek. 

A 26 éves magyar úszó 21.60 másodperces idővel csapott célba.

A brit Benjamin Proud nyerte ezt a számot, a második Michael Andrew, a harmadik pedig Maxime Grousset lett. 

pillangóúszás
Szabó Szebasztián
vizes világbajnokság

Most

15:29, Frissítve: 16:15

Szörnyella de Frász Darth Vaderrel ropta

Farsangi táncházat tartottak a zombori Magyar Polgári Kaszinóban. A mulatságon a környék apraja és nagyja is részt vett. A gyerekek jó hangulatáról a Duhaj Zenekar gondoskodott, a szervezők pedig fánkkal és üdítővel is kedveskedtek a résztvevőknek.
14:23, Frissítve: 16:24

„Csak menni akarok tovább”

A folyamatos rendőrségi akciók sem tartják távol a migránsok egy részét Horgos környékéről. A falu melletti tanyákon továbbra is kisebb csoportokban rejtőzködnek az illegális bevándorlók.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Szabadka legendás diszkói

Largo, Aquarius, Lezonit, Amfora, Mladost, Hacienda… Legendás hírű szabadkai szórakozóhelyek a 1970-es és 80-as évekből, amikor még mindenki táncolt.