Ugrás a tartalomra

Nem bírt Ecuadorral Hollandia

2022.11.25
19:24
2022.11.25
19:34
Forrás
Pannon RTV
A labdarúgó világbajnokságon mindkét együttes 4-4 ponttal várhatja az utolsó csoportkört.

A nap harmadik mérkőzésén a holland válogatott 1-1-es döntetlent játszott az ecuadori csapattal. Az európai csapata támadólag lépett fel és a 6. percben már előnybe is kerültek Gakpo remek lövésének köszönhetően. Az ecuadori válogatott 700 perc után kapott ismét gólt. A folytatásban visszavettek az iramból a hollandok, a gól pedig megfogta az ecuadoriakat, akik csak a 25. perc környékén tértek magukhoz, akkor viszont beszorították ellenfelüket. Az első félidő 46. percében ugyan betaláltak az ecuadoriak, de a játékvezető les miatt – jogosan érvénytelenítette a gólt.

A második félidőt is Dél-Amerika képviselője kezdte aktívabban, és a 49. percben egy védelmi hibát kihasználva sikerült is egyenlíteniük. Az 59. percben akár előnybe is kerülhettek volna, de előbb van Dijk, majd a kapufa mentett. A hátralévő időben mindkét fél az eredmény tartására törekedett, igazán komoly helyzet egyik kapu előtt sem alakult ki.

Katar 2022
foci-vb
labdarúgó világbajnokság

Most

19:23, Frissítve: 20:48

Egyre több alkoholt fogyasztanak a kiskorúak

Minden második szerbiai kiskorú átlagosan 13 éves korában próbálja ki először alkoholt, minden tizedik pedig havonta legalább egyszer iszik - ez derül ki a Batut Közegészségügyi Intézet adataiból.

Népszerű