Ugrás a tartalomra

Nem lesz a szurkoló a belgrádi Partizan-Videoton meccsen

2017.08.05
20:58
2024.03.19
08:36
Az Európai Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a Partizan következő két hazai európai kupameccsét zárt kapussá nyilvánította, emellett a szerb bajnoknak fizetnie kell 130 ezer eurós büntetést.

A belgrádi klub szurkolói a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében, a Budućnost Podgorica, majd a harmadik fordulóban az Olympiakosz elleni hazai összecsapáson is több szabályt megsértettek – előbbin nacionalista üzenetekkel inzultálták a vendégeket, valamint Koszovót sértő rigmusokat skandáltak, utóbbin pedig görögtüzeket és műanyag flakonokat dobáltak a pályára. Egy friss hír szerint a döntés már meg is született az ügyben, a Partizannak két hazai meccsét, így a Videoton elleni Európa Liga-találkozót is hazai nézők nélkül kell megrendeznie. (nemzetisport.hu)

Partizan
Videoton
labdarúgó
meccs
foci

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.