Ugrás a tartalomra

Nem sikerült a címvédés Baboséknak

2019.01.25
08:45
Forrás
MTI
Babos Tímea és Kristina Mladenović címvédő kettőse 6:3, 6:4-re kikapott az ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyének döntőjében az ausztrál Samantha Stosurtól és a kínai Csang Suajtól.

Foto: Tanjug/AP Photo/Mark Schiefelbein

A második helyen kiemelt magyar-francia duó 3:1-re elhúzott, ám ezután kétszer is elvesztette az adogatását, ami 50 perc alatt az első szettbe került. A folytatásban 3:3-ig fej-fej mellett haladt a két duó, ekkor Mladenović elvesztette a szerváját, és ez elégnek bizonyult az ellenfélnek a győzelemhez. A mérkőzés 1 óra 35 percig tartott.

tenisz
Australian Open
Babos Tímea
Kristina Mladenović

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.
17:13, Frissítve: 18:46

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.