Ugrás a tartalomra

Nem sikerült újabb rangadót nyernie a TSC-nek

2023.05.02
13:08
2023.05.02
16:18
Forrás
Pannon RTV
A topolyaiak hazai pályán 1:3-as vereséget szenvedtek a belgádi Partizan ellen. A TSC számára a győzelem fontos lépés lett volna az európai kupaszereplés bebiztosítására. A topolyaiak a vereség ellenére is a tabella második helyét foglalják el.

Nagy várakozással vágott neki a TSC hazai pályán a belgrádi Partizán elleni küzdelemnek. A topolyaiak az előző találkozójukon a Čukaričkit győzte le, amellyel párharcot vív a szerbiai labdarúgó Szuperliga második helyéért.

A vezetést a vendégek szerezték meg a 12-ik percben, Ricardo Gomes talált a hálóba. A Partizán szurkolói nem örülhettek sokáig, mivel a TSC már a 20-ik percben egyenlített, Saša Jovanović góljával.

A második félidő hideg zuhannyal kezdődött a hazaiak számára. A 48-ik percben Nemanja Jović juttatta ismét vezetéshez a fekete-fehéreket. A 70-ik percben pedig Aleksandar Filipović növelte a Partizan előnyét. A mérkőzés 1:3-as eredménnyel zárult.

Palágyi Szabolcs, vezérigazgató, TSC: „Egy nagyon nehéz mérkőzést vártunk és a végén az is lett. Számunkra a Partizan még mindig egy olyan csapat, amelyet még nem sikerült legyőznünk, amióta a Szuperligában vagyunk. Én úgy éreztem, hogy ebben a mérkőzésben meg kellett volna, hogy legyen az az esély vagy az a lehetőség, hogy három ponttal zárjuk.”

A TSC számára a győzelem fontos lépés lett volna az európai kupaszereplés bebiztosítására. A vereség ellenére is a tabella második helyét foglalják el a topolyaiak 65 ponttal.

Partizan
Szuperliga

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.